Podnoszenie świadomości o osobach z niepełnosprawnościami wśród pracowników uczelni

· 20 lutego 2020

Materiał przygotowany w ramach projektu: Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu – uczelnia dostępna

nr projektu: POWR.03.05.00-00-A046/21, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Program kursu

Rozwiń wszystko

1. DOSTĘPNOŚĆ UCZELNI WYŻSZEJ W OBSZARACH: ARCHITEKTONICZNYM, CYFROWYM I INFORMACYJNO-KOMUNIKACYJNYM

2. DOSTĘPNOŚĆ ARCHITEKTONICZNA I PROJEKTOWANIE UNIWERSALNE
Lekcja zawiera
0% Ukończono 0/1 etapów
3. WSPÓŁPRACA UCZELNI Z OTOCZENIEM ZEWNĘTRZNYM, CSR
4. SYTUACJA OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIAMI W POLSCE
Lekcja zawiera
0% Ukończono 0/1 etapów
6. PRAWO PRACY WOBEC OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIAMI, RYNEK PRACY OSÓB ZE SZCZEGÓLNYMI POTRZEBAMI
PODNOSZENIE ŚWIADOMOŚCI O OSOBACH Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIAMI WŚRÓD PRACOWNIKÓW UCZELNI
Lekcja zawiera
0% Ukończono 0/1 etapów
Zobacz kurs

zawiera

  • 22 Lekcje
  • 9 Tematy